HTC Legend - mobilni telefon koji opravdava svoje ime

Bez autora
Jun 25 2010

Ovaj model telefona dolazi u aluminijumskom kućištu sa finim linijama koje će estetski zadovoljiti svakog, dok jedini problem može biti to što lako ostaju ogrebotine na njemu. To se lako rešava stavljanjem telefona u specijalnu futrolu. Iako je veličina i rezolucija ekrana identična kao kod modela „Hero”, utisak da je ekran veći stvara baza koja je smanjena. Kontrast i reprodukcija boja su fantastični, pa čak nećete imati standarnih problema sa slabim pregledom ekrana na direktnom sunčevom svetlu. Klasična kuglica za pregledavanje menija zamenjena je futurističkim trekpedom, tako da „Legend” izgleda mnogo finije. Još jedna dobra vest je to da ovaj model poseduje mini USB konekciju, dok mu se može zameriti to što na desnoj strani nema klasičan „okidač” za fotoaparat. Na levoj strani su jednostavno dizajnirani tasteri za pojačavanje zvuka, dok na prednjoj strani ima četiri osnovna tastera i već pomenuti trekped.

HTC Legend - mobilni telefon koji opravdava svoje imeOvaj model telefona dolazi u aluminijumskom kućištu sa finim linijama koje će estetski zadovoljiti svakog, dok jedini problem može biti to što lako ostaju ogrebotine na njemu.

To se lako rešava stavljanjem telefona u specijalnu futrolu.

Iako je veličina i rezolucija ekrana identična kao kod modela „Hero”, utisak da je ekran veći stvara baza koja je smanjena. Kontrast i reprodukcija boja su fantastični, pa čak nećete imati standarnih problema sa slabim pregledom ekrana na direktnom sunčevom svetlu.

Klasična kuglica za pregledavanje menija zamenjena je futurističkim trekpedom, tako da „Legend” izgleda mnogo finije.

Još jedna dobra vest je to da ovaj model poseduje mini USB konekciju, dok mu se može zameriti to što na desnoj strani nema klasičan „okidač” za fotoaparat. Na levoj strani su jednostavno dizajnirani tasteri za pojačavanje zvuka, dok na prednjoj strani ima četiri osnovna tastera i već pomenuti trekped.

Operativni sistem Android 2.1 je ono što pokreće ovu mašineriju i jedan je od glavnih razloga što se ovaj telefon kotira tako visoko. Iako ima procesor koji radi na „samo” 600 MHz, bez usporavanja obavlja sve zadate procese. Telefon vam odmah na početku nudi sedam različitih početnih ekrana, koje možete sami ukrašavati i uređivati. Novitet je „Frendstrim” koji vam omogućava da na jednostavan način pratite društvene mreže poput Fejsbuka i Tvitera.

Korišćenje tač-skrina je fantastično, pošto registruje i najmanji dodir, dok je pregled sadržaja na internetu skoro doveden do savršenstva. Zvuk i kamera su dobro ukomponovani u ovaj model, tako da sa njim dobijate odličan uređaj koji vredi tačno onoliko koliko košta, a to je oko 45.000 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik